De website wordt geladen...

sponsorkliks

We vragen tijdelijk via SponsorKliks aandacht voor een actie om geld op te halen voor het nieuwe schoolplein. Als je via onze sponsorpagina iets bij webwinkels (bijvoorbeeld Bol, Hema, Greetz, Jumbo, Kleertjes) bestelt, krijgt de Schakel een percentage van het bedrag.

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan het nieuwe schoolplein voor Basisschool de Schakel in Vinkeveen, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online bijvoorbeeld een pizza via Thuisbezorgd en Basisschool de Schakel in Vinkeveen ontvangt hiervoor geld voor het nieuwe schoolplein. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar het nieuwe schoolplein van basisschool de Schakel in Vinkeveen. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Basisschool de Schakel in Vinkeveen ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Basisschool de Schakel in Vinkeveen. Voor jou een kleine moeite, voor Basisschool de Schakel in Vinkeveen zijn het directe inkomsten voor het nieuwe schoolplein.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van basisschool de Schakel in Vinkeveen. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Basisschool de Schakel in Vinkeveen hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Basisschool de Schakel in Vinkeveen weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Basisschool de Schakel in Vinkeveen is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Basisschool de Schakel in Vinkeveen dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Basisschool de Schakel in Vinkeveen op https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12715

X