De website wordt geladen...

De Schakel opent deuren voor toekomstige leraren | 10 en 12 december

De Schakel opent deuren voor toekomstige leraren

In het kader van het project ‘Meekijken in de klas’ openen in december honderd christelijke scholen hun deuren voor scholieren en zij-instromers die meer willen weten over het mooie vak van leraar. Op dinsdag 10 en donderdag 12 december gaat ook de deur open op basisschool de Schakel in Vinkeveen.

‘Meekijken in de klas’ maakt onderdeel uit van de campagne ‘En dan ben je leraar’, een wervingscampagne voor primair en voortgezet onderwijs. Doel van het project is om te laten zien hoe leuk en waardevol het vak leraar is en een beeld te schetsen van de dagelijkse gang van zaken in een klas. “De open dagen zijn vooral bedoeld om mee te kijken, in februari mogen de scholieren en zij-instromers een gastles geven op onze school,” vertelt Marius-Jan Breugem, directeur van de Schakel. “We hopen natuurlijk dat hierdoor meer mensen geïnteresseerd raken voor het onderwijs en dat het lerarentekort kan worden tegengegaan, want dat is hard nodig,”

Aanmelden voor “Meekijken in de klas” op de Schakel kan tot en met 7 december a.s. door een e-mail te sturen naar directie@schakelvinkeveen.nl.

X